Робота повинна кипіти: заступник директора Департаменту енергетики відвідав дитячий садочок №139

Заступник директора Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Андрій Слободяник відвідав дитячий садочок №139, розташований у Корабельному районі Миколаєва.

Під час планової наради у цьому ДНЗ він ознайомився із ходом робіт та зустрівся з підрядником.

За планом у дитсадку необхідно виконати цілий комплекс робіт: утеплити стіни, встановити нові вікна, відремонтувати дах і виконати ізоляційні роботи в підвальному приміщенні.

Велика частина робіт уже зроблена, але попереду — кропітка праця.

«Нам, передусім, важливо домогтися впровадження рішень для цього об’єкта, що дозволять не тільки економити на енергоносіях, а й забезпечать дітям можливість вчитися в комфортних умовах. Тому й були виділені кошти в рамках програми «Теплий дім», щоб провести реконструкцію дитячого садочку», — розповів заступник директора Департаменту.

Слободяник оцінив хід робіт на «задовільно», порадивши підряднику поспішити. На виправдання заявив:

«Питання організації роботи на об’єкті – це ваш головний біль. Якщо ви не змогли правильно організувати робочий процес – переставляйте риштування хоч по декілька разів, беріть ще людей, але робота повинна йти», — сказав він.

Департамент енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій триматиме руку на пульсі та контролюватиме хід виконання робіт.