«Для нас це дійсно успіх», — Ігор Дятлов про PRO ефективність 2.0

Друга виставка-форум енергоефективного обладнання та альтернативної енергетики PRO ефективність 2.0 за рік збільшила свої масштаби в 10 разів, а міська програма «Теплий Миколаїв» довела свою ефективність.

Про це на відкритті форуму PRO ефективність повідомив депутат Миколаївської міської ради Ігор Дятлов.

«Це для нас велике свято і велика подія. Люди, завдяки яким цей захід став можливим — це наша міська влада і ті співробітники департаменту енергоефективності, які як бджілки кожен день працюють над тим, щоб програма енергоефективності працювала в місті Миколаєві», — повідомив Ігор Дятлов.

Він відзначив, що цьому році відвідати виставку приїхали гості з Одеси та Херсона, що ще раз підтверджує масштабність події.

«Уявіть собі, у минулому році, коли була перша така виставка, її відвідало трохи менше 10 представників ОСББ Миколаєва і для нас це було успіхом. Сьогодні, о 10 ранку, на семінарі їх було більше ста. І, що не менш важливо, до нас приїхали гості з сусідніх міст — Херсона і Одеси. Для нас це дійсно успіх», — заявив Ігор Дятлов.

Депутат порадив представникам ОСББ активніше брати участь в програмі.

«Міська миколаївська програма енергоефективності довела, що вона працює. У 2018 році всі кошти, які депутати міської ради разом з виконавчою владою передбачили для наших городян в рамках програми «теплих» кредитів, були витрачені за перші чотири місяці. І вчора на сесії міської ради, завдяки підтримці виконавчої влади і всіх депутатів, ми змогли виділити додатковий ресурс і я запрошую всіх представників ОСББ брати участь далі в роботі нашої програми. Завдяки депутатам міської ради це стало можливим», — розповів Ігор Дятлов.