У Миколаєві стартує Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв»

Заявивши про себе, як ефективний інструмент оновлення в житловій сфері, програма «Теплий Миколаїв» набирає обертів.

Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій та КУ «Центр енергоефективності м. Миколаєва» розпочинають інформаційний Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв».

Марафон це – презентація об’єктів житлової сфери, на яких відбуваються заходи з енергозбереження – заміна вікон, утеплення фасадів, модернізація систем опалення та освітлення! Усі ці заходи стали можливими за рахунок компенсації «Теплих кредитів» відповідно до програми «Теплий Миколаїв».

До речі, нещодавно було прийнято рішення щодо виділення додаткових 5 мільйонів гривень на компенсації 30% «теплих кредитів» для ОСББ, ЖБК та фізичних осіб. Цей відсоток разом із державною програмою компенсацій може сягати до 90% від суми теплого кредиту для ОСББ та ЖБК!

Наразі ми маємо у Миколаєві 26 багатоквартирних будинків, в яких проводяться чи вже проведені такі заходи. Ми покажемо та розкажемо про те, як миколаївці можуть економити на комунальних платежах завдяки заходам з енергозбереження, маючи фінансову підтримку міста та держави.

Результати Марафону проектів у вигляді адрес ОСББ, ЖБК та фотоматеріалів буде розміщено на мапі проектів сайту Центру енергоефективності м. Миколаєва https://ecenter.mkrada.gov.ua, який нещодавно розпочав свою роботу у тестовому режимі.

Слідкуйте за новинами!

За консультаціями звертайтесь до офісу КУ Центр енергоефективності м. Миколаєва: вул. Адмірала Макарова, 42-а (перехрестя з вул. Фалеєвською); тел. 0512 50 01 02, [email protected].