Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв»: ОСББ «ПГС 105 Миколаїв»

В рамках інформаційного Марафону житлових проектів «Теплий Миколаїв» ми презентуємо об’єкти житлової сфери, на яких відбуваються заходи з енергозбереження – заміна вікон, утеплення фасадів, модернізація систем опалення та освітлення.

Усі ці заходи стали можливими за рахунок компенсації «Теплих кредитів» відповідно до програми «Теплий Миколаїв».

Працівники Центру енергоефективності м. Миколаєва разом із представниками департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій відвідали ОСББ, розташоване за адресою: вул. Героїв України, 105.

Голова правління  ОСББ Людмила Гержова майже рік відвідувала семінари у Центрі енергоефективності, що допомогло їй краще зрозуміти механізм «теплих кредитів», вважає директор Центру енергоефективності Юрій Гусаков.

ОСББ отримало кредит на заміну вікон та дверей.

Як повідомила голова правління ОСББ «ПГС 105 Миколаїв» Людмила Гержова, завдяки програмі «Теплий Миколаїв» та Центру енергоефективності жителі багатоповерхівки зробили перші кроки в енергомодернізації будинку.

«Дякуючи програмі «Теплий Миколаїв» ми встановили енергозберігаючі вікна та двері у нашому 14-поверховому будинку на суму 389 тисяч 542 гривень», — повідомила голова правління ОСББ.

Вона подякувала колективу Центру енергоефективності за консультативне супроводження проекту та депутату Миколаївської міської ради, ініціатору проекту «Теплий Миколаїв» Ігорю Дятлову за те, що жителі мають змогу вирішити проблеми будинку, не витрачаючи на це значних коштів.

«Ми долучилися до програми «Теплий дім» і вже отримали 90% компенсації. Завдяки ініціативі депутата Ігоря Дятлова ми отримали змогу здійснити енергоефективні заходи і не витрачати на це величезних сум, маючи компенсацію від міста, області та держави. Також плануємо встановити індивідуальний тепловий пункт, скориставшись програмою вдруге», — розповіла голова правління.