Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв»: ОСББ «Лазурна 34,36,36-А»

В рамках інформаційного Марафону житлових проектів «Теплий Миколаїв» ми презентуємо об’єкти житлової сфери, на яких відбуваються різні заходи з енергозбереження: заміна вікон, утеплення фасадів, модернізація систем опалення та освітлення.

Усі ці заходи стали можливими за рахунок компенсації «Теплих кредитів» відповідно до програми «Теплий Миколаїв».

Працівники Центру енергоефективності м. Миколаєва разом із представниками департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій та депутатом Миколаївської міської ради Павлом Зоткіним відвідали ОСББ, розташоване за адресою: вул. Лазурна, 34,36,36-А.

Як повідомив Павло Зоткін, завдяки програмі «Теплий Миколаїв» жителі ОСББ вирішили важливу проблему будинків, не витрачаючи на це непід’ємних сум.

«Я хочу виразити подяку департаменту енергозбереження та Центру енергоефективності за програму, якою скористалося ОСББ. Завдяки програмі жителі багатоквартирних будинків отримали можливість замінити систему електрозабезпечення на більш сучасну та надійну. Тепер люди не боятимуться ввімкнути праску чи кондиціонер і думати, що у них горітиме електроприладдя, як раніше. Для мене, як для депутата, важливо те, що жителі змогли вирішити свою проблему», — повідомив Павло Зоткін.

 

Як повідомила голова правління ОСББ, яке було створене в 2016 році, Олена Манько, всі електромережі будинку були в жахливому стані, нерідко виникали пожежі у щитових. Тому було прийняти рішення першочергово замінити обладнання, сума якого склала 997 тисяч гривень.

«Самотужки справитися з цим питанням ОСББ не змогло б. Тому було вирішено взяти участь у програмі «Теплий Миколаїв», яка дала змогу жителям ОСББ спати спокійно», — повідомила голова правління.