«Бюджетна» комісія погодила реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

Сьогодні, 15 серпня, відбулось засідання постійної депутатської комісії Миколаївської міської ради з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку під головуванням О.В. Бернацького.

Під час роботи комісії було обговорено питання реструктуризації заборгованості ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» перед ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» за договором за спожитий природний газ на суму 6 363 486,94 грн.

Заступник Миколаївського міського голови з енергоефективності Олександр Омельчук наголосив на важливості вирішення даного питання.

«Наразі ми перебуваємо на порозі нового опалювального періоду. Тому нам вкрай необхідно оперативно вирішити усі фінансові питання для того, щоб своєчасно запустити тепло в житлові будинки, дитсадки, лікарні, школи. Реструктуризація заборгованості – важливий крок на цьому шляху. Хочу висловити подяку депутатській комісії за розуміння необхідності вирішення даного питання. Впевнений, що завдяки нашим спільним зусиллям ми зможемо нормально пройти опалювальний сезон», — заявив Олександр Омельчук.