Миколаївцям компенсують ще більше 1 млн грн за «теплими» кредитами

Миколаївцям відшкодують ще більше 1 мільйона гривень за «теплими» кредитами.

Про це стало відомо під час засідання комісії з розгляду питань відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами на впровадження заходів з енергозбереження.

Під час засідання члени комісії розглянули документи та затвердили розмір компенсації кредиту заявникам, які вирішили вжити заходів щодо енергомодернізації своїх будинків.

Як зазначив заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук, загальна сума відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту склала 1079491,11 гривень.

Розмір компенсації за реєстрами позичальників — юридичних осіб, які отримали кредит у філії Миколаївського обласного управління АТ «Ощадбанк» складає 323406,78 грн.

Розмір компенсації за реєстрами позичальників — юридичних осіб, які отримали кредит у Миколаївській обласній дирекції АБ «УКРГАЗБАНК» складає 756084,33 грн.

Варто зазначити, що кошти виділялись, в основному, для придбання енергозберігаючих вікон та балконних дверей та на модернізацію системи опалення.