Компанія Dahua готова створити Smart City у Миколаєві

22 жовтня у Києві відбулася робоча зустріч представників Миколаївського муніципалітету з керівництвом компанії Dahua, яка є провідним світовим постачальником передових рішень в сфері відеоспостереження.

У зустрічі взяли участь заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук, депутат Миколаївської міської ради Ігор Дятлов, директор комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євгеній Богаченко, начальник відділу інформатизації Миколаївської міської ради Дмитро Канарський.

Нагадаємо, 9 жовтня у Центрі енергоефективності м. Миколаєва представники компанії Dahua презентували систему «Безпечне місто» і запросили представників із Миколаєва для обговорення співробітництва до столиці.

Як повідомив віце-мер Олександр Омельчук, сторони домовилися про співробітництво, обговоривши основні питання.

«Сьогодні відбувся другий етап нашої спільної роботи з представниками компанії Dahua. Ми приїхали в Київ, щоб більш детально розглянути наше партнерство в реалізації проектів Smart City у м. Миколаєві. Ми провели переговори по уточненню тексту меморандуму, який ми хочемо підписати та подальшому плануванню робіт для того, щоб у Миколаєві з’явився сучасний ситуаційний центр. Зустріч пройшла в робочому режимі, і ми намітили найближчі плани, які маємо на меті реалізувати з нашими майбутніми партнерами», — повідомив Олександр Омельчук.

За словами депутата Миколаївської міської ради Ігоря Дятлова, така співпраця дасть можливість збільшити безпеку громадян за рахунок швидкості реагування та мультивзаємодії екстрених служб.

Представники компанії Dahua повідомили про намір запросити делегатів із Миколаєва до Китаю для переймання позитивного досвіду та підписання меморандуму, відповідно до якого китайська компанія реалізуватиме пілотний проект у Миколаєві у сфері безпечності міста.