Миколаївські школи, дитсадки та лікарні можуть почати опалювати з 29 жовтня: відповідно до заявок

Виконком Миколаївської міської ради прийняв рішення розпочати опалювальний період 2018-2019 рр. на об’єктах соціальної сфери з 29 жовтня 2018 року відповідно до заявок керівництва установ.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету міськради.

“Керівникам ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Логвінову М.Ю. та ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ” Кишку Ю.А., керівникам підприємств та організацій міста, що мають котельні, надати дозвіл та забезпечити пуск тепла з 29.10.2018 на об’єкти соціально-культурної сфери (дитячі садки, школи, лікарні тощо) відповідно до звернень установ до теплопостачальних підприємств у межах наданих лімітів”, — йдеться у рішенні.

За словами заступника Миколаївського міського голови Олександра Омельчука, в першу чергу забезпечать тепло в установах, що знаходяться на балансі департаменту праці та соцзахисту населення, управління охорони здоров’я, управління освіти, управління з питань культури і охорони культурної спадщини та управління у справах фізичної культури і спорту.

«Ми можемо подавати тепло в дитячі садки, школи і лікарні з 29 жовтня. Але, як відомо, в школах в цей час розпочинаються канікули. І доцільність подачі тепла на цей період віришуватимуть адміністрації навчальних закладів. Тому подача тепла здійснюватиметься відповідно до заявок установ», — пояснив віце-мер.

Як стало відомо під час засідання виконкому, рішення про пуск тепла в житловому секторі будуть приймати окремим рішенням.