Робочий візит заступника Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександра Омельчука до Німеччини

Робочий візит заступника Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександра Омельчука до Німеччини стартував 12 грудня.

Віце-мер завітав до міста Ульм на завод з виробництва газових пальників.

«У нас в наступному році планується модернізація котелень «Миколаївоблтеплоенерго». Я сподіваюсь, це підприємство стане комунальним підприємством міста — і після цього дуже гостро постануть питання з модернізації котлів, тому що котли, які там стоять, проектувалися і працюють той термін, який вони вже відпрацювали», — розповів Олександр Омельчук.

Під час поїздки заступник Миколаївського міського голови ознайомився з новітніми технологіями, ціновими пропозиціями і унікальними можливостями від виробника.

Впроваджувати ефективні технології у Миколаєві департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій планує в наступному році:

«Ми плануємо в наступному році приступити до модернізації котелень, щоб отримувати тепло у більш ефективний спосіб, тому що у таких газових пальників набагато більший ККД. Тому вони нам цікаві в якості економії енергоресурсів», — заявив Омельчук.