В житлових будинках Корабельного району змонтовано та запущено в роботу 45 ІТП

В житлових будинках Корабельного району змонтовано та запущено в роботу 45 індивідуальних теплових пунктів в рамках проекту, що реалізується за кошти Світового Банку.

Про це повідомив керівник проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання в Україні» Єгор Клецов в Facebook.

«45! Саме стільки індивідуальних теплових пунктів вдалося змонтувати і запустити в роботу в будинках Корабельного району в рамках реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України»! Чому «вдалося»? Тому що, по-перше, ми повинні були встигнути зробити максимум із запланованих 103 одиниць ІТП до старту опалювального сезону 2018-2019 рр. По-друге, робота супроводжувалася величезною кількістю труднощів, погоджень і т.д., тому 45 — це реально перемога», — написав Єгор Клецов.

Керівник проекту подякував заступнику Миколаївського міського голови Олександру Омельчуку та директору підприємства ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколі Логвінову за сприяння у вирішенні важливих для миколаївців питань та спеціалістам, які беруть участь у реалізації проекту.

Крім того, Клецов відзначив, що наразі здійснюється процес пуско-налагодження, який супроводжується зовнішніми проблемними чинниками.