«Тут Лувр», — Миколаївський міський голова позитивно оцінив енергоефективні заходи в ЗОШ №3

У Миколаївській ЗОШ №3 значно потеплішало завдяки першому етапу впровадження заходів з енергозбереження.

Про це заявив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич під час чергової зустрічі з городянами в рамках заходів, присвячених звіту міського голови перед громадою міста, в приміщенні школи №3, на вул. Чкалова, 114.

Мер відзначив, що всі термомодернізаційні заходи у школі, впроваджені в рамках реконструкції з термосанацією, мають на меті покращити перебування школярів у вищезазначеній школі.

«Все буде зроблено згідно чинного законодавства — раз, згідно нових будівельних норм — два. І все буде зроблено найближчим часом — і діти знаходитимуться в комфорті та теплі. Мене дуже радує той факт, що моє розпорядження, як міського голови, від 2016 року про становлення тепловідбиваючих екранів виконано, це економить багато тепла», — наголосив Сєнкевич.

Міський голова вважає, що в школі значно потеплішало завдяки лише першому етапу робіт — встановленню енергозберігаючих вікон.

«Тут замінені вікна, які відповідають всім нормам, і тут досить тепло. Попереду ще багато роботи. Сьогодні я був у 39-тій школі. У порівнянні з 39-ою школою, тут Лувр», — заявив Олександр Сєнкевич.