Миколаївцям відшкодували ще майже 26 тисяч гривень за «теплими» кредитами

Сьогодні у Миколаївській міській раді пройшло чергове засідання комісії з розгляду питань відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами на впровадження заходів з енергозбереження.

Під час засідання члени комісії розглянули документи та затвердили розмір компенсації кредиту заявникам, які вирішили вжити заходів щодо енергомодернізації своїх будинків.

Комісія розглянула запит позичальників — фізичних осіб, які отримали кредит у філії Миколаївського обласного управління АТ «Ощадбанк» на придбання світлопрозорих конструкцій з енергозберігаючим склом (крім однокамерних), у тому числі вікон та балконних дверей, та відповідного додаткового обладнання і матеріалів до них на суму 12452,40 грн.

Окрім того, одноголосним рішенням члени комісії затвердили реєстр позичальників — фізичних осіб, які отримали кредит у ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» на встановлення вікон (світлопрозорі конструкції з енергозберігаючим склом (крім однокамерних), у тому числі вікна та балконні двері на суму 13311,00 грн.

Як зазначив заступник Миколаївського міського голови з енергоефективності Олександр Омельчук, загальна сума відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту за період з 01.06.2017 р. по 20.12.2017 р. склала 2331590,79 гривень.