«Мені вдалося зібрати ефективну команду», — віце-мер Миколаєва про департамент енергетики

Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження енергоефективних технологій активно працює, значно випереджаючи інші міста регіону.

Про це повідомив заступник миколаївського міського голови з питань енергозбереження Олександр Омельчук в ефірі телепередачі «Добрий вечір» на каналі «Ніс-ТВ».

За його словами, в цьому році в Миколаєві було дано потужний старт в сфері енергозбереження. Миколаїв обігнав Херсон і, навіть, Одесу в цій галузі:

«Мені вдалося зібрати ефективну команду, вдалося організувати департамент. Незважаючи на проблеми з фінансуванням, ми продовжували цілеспрямовано працювати. Що стосується Держенергоефективності, ми підписали з ними 2 Меморандуми — Меморандум про впровадження енергомоніторингу в бюджетній сфері і Меморандум на впровадження ЕСКО-механізмів. І ми почали ефективно їх використовувати», — розповів Олександр Омельчук.

 

Велика заслуга в цьому, за словами віце-мера, належить Держенергоефективності:

«Держенергоефективності є провідником по «теплим кредитам». Агентство активно пропагує політику компенсацій і підкріплює це справами. За словами голови Держенергоефективності України Сергія Савчука, динаміка, з якою Миколаїв показав себе, вражає і вселяє надії на те, що Миколаїв в наступному році не зменшить темпи», — повідомив віце-мер.