Мінрегіон оцінив Cхему теплопостачання м. Миколаєва на «відмінно»!

Півтори години блискучого захисту — і Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України затвердило Cхему теплопостачання м. Миколаєва на «відмінно».

Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«За результатами захисту «на відмінно» члени експертної комісії відзначили професіоналізм доповідача та глибоке зразкове відпрацювання розробленої схеми теплопостачання, яку повинен мати кожний населений пункт України, чисельністю населення 20 тис і більше осіб! На всі на питання членів комісії надані вичерпні професійні відповіді, про що неодноразово наголосив заступник міністра пан Кругляк Едуард Борисович», — повідомив віце-мер.

Олександр Омельчук відзначив, що на заході були присутні представники правоохоронних органів.

«Доречі, на захисті були присутні (уявіть собі!) представники правоохоронних органів, які вже майже півроку, виконуючи політичне замовлення, тероризують представників Департаменту енергетики безглуздими обшуками і підозрами, намагаючись справляти психологічний тиск на його співробітників!
У правоохоронців, до слова, також не було жодного питання!
Сподіваюсь вони отримали гарний лікбез по теплопостачанню Миколаєва і терміново закриють політично мотивовані справи за відсутністю складу злочину!» — підкреслив віце-мер.