У Миколаєві пройшов перший штаб з підготовки до опалювального сезону

У Миколаєві відбулося засідання міського штабу з підготовки до осіннє-зимового періоду 2019-2020 рр. під головуванням заступника Миколаївського міського голови Олександра Омельчука та за участі директора департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Вячеслава Булаха, директора департаменту житлово-комунального господарства Сергія Коренєва та заступника директора департаменту ЖКГ Олександра Рєпіна.

Як повідомив Олександр Омельчук, відповідно до рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.05.2019 №489 «Про заходи щодо підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020рр. та його сталого проходження», департаментом енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради проводиться аналіз стану підготовки соціальної сфери, житлового фонду та теплопостачальних підприємств до зими.

Під час засідання штабу було розглянуто питання про стан підготовки закладів бюджетної сфери, житлового фонду та теплопостачальних підприємств міста до опалювального періоду та озвучені проблемні питання.

За результами засідання було намічено шляхи вирішення проблемних питань.