«Ми раді співпраці з Фондом енергоефективності», — Олександр Омельчук

Миколаївська влада рада співпрацювати з Фондом енергоефективності в питанні підвищення кількості та якості енергомодернізаційних заходів в житловому секторі Миколаєва.

На цьому наголосив сьогодні, 4 грудня, заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук під час урочистої промови на відкритті Південного регіонального форуму для ОСББ, в рамках якого Фонд енергоефективності презентує програму підтримки співвласників багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ».

Віце-мер висловив сподівання, що із створенням та запуском Фонду енергоефективності ОСББ отримають додатковий механізм, за допомогою якого виконати енергомодернізаційні заходи в будинку стане простіше.

«Ми раді сьогодні вітати у Миколаєві представників Фонду енергоефективності, ми співпрацюємо з Фондом з початку його створення, і раді, що з’явилася така структура, яка допоможе нашим ОСББ енергомодернізуватися швидше, дешевше та якісніше», — повідомив Олександр Омельчук.

Олександр Омельчук наголосив на тому, що енергомодернізація бюджетної та житлової сфери міста є пріоритетним напрямком для міської влади та повідомив, що наразі місто Миколаїв займає перше місце в Україні  кількістю залучених  коштів на «теплі» кредити.