«Потрібно створювати умови, щоб студенти залишалися у Миколаєві», — Олександр Омельчук підписав Меморандум про співробітництво з Миколаївським будівельним коледжем

Сьогодні, 5 грудня, виконком Миколаївської міської ради в особі заступника міського голови Олександра Омельчука підписав Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань впровадження новітніх енергоефективних рішень та відновлювальних джерел енергії в місті Миколаєві з Миколаївським будівельним коледжем Київського національного університету будівництва та архітектури в особі директора Георгія Бондаренко.

Віце-мер зазначив, що підписання Меморандуму дасть змогу консолідувати зусилля влади та науковців у сфері енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій.

«Молодь, зокрема, студенти, повинні залишатися тут, у Миколаєві, а не шукати кращої долі в інших країнах. Вважаю, що підписання Меморандуму дасть змогу консолідувати зусилля влади та науковців у сфері енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій та сприятиме подальшому її розвитку», — підкреслив віце-мер.

Директор коледжу Георгій Бондаренко наголосив на тому, що галузь енергоефективності наразі досить активно розвивається, і що вимогою часу стає потеба в спеціалістах цієї галузі.

Заступник директора Центру енергоефективності м. Миколаєва Віталій Васильєв зазначив, що і департамент енергетики, і Центр енергоефективності готові ділитися досвідом та допомагати студентам в засвоєнні матеріалу на практиці.