Миколаївська міська рада виділила 7 мільйонів гривень на компенсації «теплих» кредитів

Миколаївська міська рада виділила 7 мільйонів гривень на компенсації «теплих» кредитів!

За ініціативою Центру енергоефективності м. Миколаєва та та Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, міська влада виділила кошти на фінансування програми «Теплий Миколаїв», щоб надати сім’ям додаткову підтримку при енергомодернізації їх осель для зменшення енерговитрат, а, значить, і комунальних платежів.

На сьогоднішній сесії депутати Миколаївської міської ради підтримали питання виділення коштів на компенсації «теплих» кредитів майже одноголосно.

Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук.

«У Миколаєві в цьому році виділено 7 млн грн для погашення «теплих» кредитів нашим ОСББ. А це означає, що взяті на себе обов’язки міська влада виконує у повному обсязі. Хочу подякувати депутатському корпусу за підтримку та розуміння, бо, здійснюючи енергомодернізаційні заходи, миколаївськіі ОСББ мають змогу економити не лише енергію, але й кошти на оплаті комунальних послуг», — повідомив віце-мер.

Так, ОСББ м. Миколаєва можуть скористатися відразу 3-ма програмами підтримки з енергомодернізації — державною, обласною, міською та отримати компенсації.

«Попит на «теплі» кредити підтверджує зацікавленість жителів міста в енергомодернізації власних домівок, а міська влада в особі заступника мера Олександра Омельчука та депутатського корпусу всіляко цьому сприяє», — підкреслив керівник Центра енергоефективності м. Миколаєва Віталий Васильєв.