«Теплий дім» для маленьких миколаївців виходить на фінішну пряму!

Сьогодні заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук разом із депутатом Миколаївської міської ради Ігорем Дятловим та заступником директора Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Андрієм Слободяником проінспектували хід виконання робіт в ДНЗ №123 «Синичка», розташованому у Заводському районі міста по вул. Радісній,4.

Як розповів Олександр Омельчук, у дитячому садочку реалізовується проект реконструкції з термосанацією, в рамках якого замінили покрівлю, вікна, систему опалення, утеплили фасад та цоколь.

«В ДНЗ «Синичка» вже реалізовано перший етап цієї програми в частині реконструкції покрівлі. Також замінено вікна, утеплюють фасад та цоколь та замінюють систему опалення. Цей дитячий садочок отримає одну інновацію — теплові насоси як альтернативне джерело теплопостачання. Це збалансує опалювальну систему дитсадочку, принесе комфорт в групи і дасть реальну економію енергоресурсів», — розповів Олександр Омельчук.

Депутат міськради Игорь Дятлов наголосив на тому, що всі навчальні заклади міста потрібно приводити у порядок. Адже якісні умови перебування у приміщенні — не лише комфорт, а й запорука здоров’я маленьких миколаївців!