«Теплий дім»в кожен дім: миколаївським ОСББ компенсували понад 1,3 мільйони гривень за «теплими» кредитами

Миколаївські ОСББ отримали компенсацію за «теплими» кредитами» – понад 1,382 мільйони гривень в рамках програми «Теплий Миколаїв».

Засідання комісії з компенсацій відбулося у Центрі енергоефективності м. Миколаєва.

«Важливим фактом є те, що «Теплі кредити» дають змогу підготувати наші будинки, житлову сферу для участі в програмі від Фонду енергоефективності «Енергодім», – розповів заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук.

Олександр Омельчук зазначив, що сьогодні 14 ОСББ отримали компенсацію на суму 1 382 371,08 грн.

«Сьогодні пройшло п’яте засідання комісії з розгляду питань відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту на впровадження заходів з енергозбереження. Багато ОСББ беруть участь в програмі вже не вперше. Ми вдячні головам ОСББ за довіру до програми», — зазначив керівник «Центру енергоефективності м. Миколаєва» Віталій Васильєв.

Депутат Миколаївської міської ради Станіслав Мішкур розповів, що мешканці будинку по вул. Парковій, 38 звернулися до нього з проблемою — у під’їздах багатоповерхівки було дуже холодно. Він порадив їм скористатися можливостями програми «Теплий Миколаїв» — і ОСББ за короткий термін вдалося вирішити проблему — у будинку не лише встановили енергоефективні вікна та двері, а й замінили систему освітлення.

Голови ОСББ подякували команді «Теплого дому» та висловили сподівання, що вона і надалі підтримуватиме власників об’єднань багатоквартирних будинків.

Найактивнішим учасникам програми вручили подяки та сувеніри.