Департамент енергоефективності допомагає миколаївським лікарням боротися з Covid-19

Департамент енергетики Миколаївської міської ради спільно з іншими підрозділами міської ради включився в боротьбу з Covid-19 з самого початку епідемії.

Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук.

Віце-мер розповів, що зараз процеси енергомодернізації проходять в чотирьох закладах охорони здоров’я Миколаєва — міських лікарнях №3,4,5 і лікарні швидкої медичної допомоги.

«Зараз енергомодернізація наших лікарень, в зв’язку з пандемією, стала питанням номер один. Мова йде не лише про заміну застарілих дерев’яних вікон на нові, енергоефективні. Ми допомагаємо створювати в лікарнях стерильні і окремі зони для відпочинку і переодягання наших лікарів, комфортну і теплу атмосферу для хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні. Департамент енергетики включився в боротьбу з коронавірусом і прагне, щоб всі лікарні міста були безпечними та комфортними для перебування в них жителів міста і області, — підкреслив віце-мер.

У департаменті вважають, що курс енергомодернізації міських лікарень повинен бути продовжений в новому депутатському скликанні і називають цей курс нагальною вимогою часу.