Історична подія — міжнародна корпорація НЕФКО провела перший етап тендеру з реконструкції котельні у Миколаєві

У Миколаївській міській раді відбулося розкриття цінових пропозицій оголошеного раніше тендеру на реконструкцію насосно-підкачувальної станції за адресою: м.Миколаїв, Херсонське шосе, 40-к під котельну потужністю 4,5 МВт, в тому числі проєктно-кошторисна документація та експертиза.

Тендер оголосила Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО), замовником та головним розпорядником коштів визначено Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради.

У засіданні взяли участь члени робочої групи, представники компаній, які подавали заявки на участь в тендері та консультанти НЕФКО, які приєдналися до події онлайн.

Всього було розкрито три заявки з різними ціновими пропозиціями — ВКП КОТЛОГАЗ, Uniconfort Srl, а також об’єднання ПП «ЯВІР-2000» та ТОВ «ЕСКО-Лтава».

Нагадаємо, проєктом передбачається здійснити реконструкцію та модернізацію одного з елементів системи централізованого теплопостачання м.Миколаєва, а саме: збудувати нову сучасну котельну з можливістю працювати одночасно на біомасі і природному газі.

Основними компонентами проєкту є:

  • Встановлення котла на біомасі потужністю 1,5 МВт зі сховищем палива і системою очистки димових газів.
  • Встановлення одного основного газового котла загальною потужністю 1,5 МВт та одного резервного газового котла загальною потужністю 1,5 МВт з пальниками та іншим котельним обладнанням.
  • Поставка та встановлення системи циркуляційних насосних агрегатів з необхідним допоміжним обладнанням.
  • Поставка та встановлення хімводоочисного обладнання та підживлюючи насосів.
  • Встановлення систем дистанційного керування та обліку теплової енергії.