Депрамент енергетики представив оновлену структуру

24 листопада відбулося чергове засідання робочої групи щодо оптимізації структури міської ради.
У рамках засідання департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій представив нову внутрішню структуру, над якою працював з огляду на нещодавно ухвалений закон України про енергоефективність, та використовуючи досвід інших великих обласних центрів.
Керівник робочої групи Дмитро Лазарєв надав слово очільнику департаменту Володимиру Алєксєєву, який пояснив суть і логіку зміни внутрішньої структури департаменту, а після цього надав слово по черзі всім начальникам відділів, які коротко розповіли про специфіку роботи їхніх підрозділів.
Несподіваним та приємним сюрпризом стала присутність в залі народного депутата України Ігоря Копитіна, який зі своїми помічниками виявив інтерес до робочої групи та був присутнім на засіданні.
Після представлення департаменту та його нової структури депутатам було продемонстровано презентацію проєкту реконструкції зовнішнього освітлення, яка стосувалася, зокрема, шкіл, вулиці Троїцька та траси М14.
Презентація, яка ретельно готувалася спільно представниками департаменту та комунального центру енергоефективності, переконливо показала, що енергозберігаючі лампи та вуличне LED-освітлення допоможуть суттєво заощадити кошти міського бюджету, причому, що важливо, термін окупності не перевищує 2 років, а в деяких випадках – і півроку!
Хочемо особливо відзначити Яну Бондаренко, Надію Дремлюгу та Костянтина Монастирського, які безпосередньо представляли презентацію у залі.