Відкриття Регіонального офісу декарбонізації та енергоефективності

4 червня в місті Миколаєві відкрився Офіс декарбонізації та енергоефективності за ініціативи Державного агентства з енергоефективності.
Миколаївська міська рада спільно з Миколаївською обласною військовою адміністрацією та Державним агентством з енергоефективності підписали Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності та декарбонізації. Офіс відкрито для того, аби надавати консультації населенню міста, бути обізнаним як працюють різні програми, як певним чином залучити додаткові кошти.
Основою обговорення заходу стали: формування принципів енергоощадності, впровадження альтернативних джерел відновлення енергетики, забезпечення декарбонізації, започаткування проєктів зі зменшенням викидів CO₂ в повітря. Спікери представили власні проєкти з відновлення енергетичних обʼєктів та декарбонізації.
Команда Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій прийняла активну участь у відкритті офісу та в обговоренні реалізацій проєктів спрямованих на формування декарбонізації та енергоощядності.