Відбулась онлайн-зустріч з німецькими та українськими зацікавленими сторонами на тему енергоефективності та зеленої енергетики

У рамках Європейських та Всеукраїнських тижнів сталої енергії пройшла зустріч між директором дослідницького центру Energy 2050 д-р Фолькер Шьобер, професором Ельке Віттіху, директором департаменту енергетики Миколаївської міської ради Аллою Луцькою та представниками комунальних підприємств Миколаївської міської ради. Відбулась вона у форматі навчального онлайн модулю по сонячним панелям (розрахунок та їх встановлення) з обговоренням потреб української сторони.
Дослідницький центр Лейбніца «Енергія 2050» був заснований у 2010 році як дослідницька ініціатива Лейбніца. Leibniz Universität Hannover (LUH) має довгу історію в галузі енергетичних досліджень, особливо в технологіях електростанцій, електроенергії та опорних конструкціях для вітрових турбін. Ця експертиза була особливо посилена в останні роки завдяки новим призначенням. LUH поставив собі за мету підтримати трансформацію енергетичної системи до стійких джерел енергії за допомогою свого дослідницького досвіду.
Детальніше про роботу дослідницького центру ви можете прочитати на сайті: