Департамент енергетики продовжує співпрацю з ООН

 

08.03.2023р. відбулася робоча зустріч департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, комунальної установи Миколаївської міської ради «Центр енергоефективності м. Миколаєва»  з представниками Управління Верховного комісара у справах біженців Організації Об’єднаних Націй  (УВКБ ООН).

Зустріч було проведено з метою вивчення процесу освоєння раніше наданих ООН, в рамках гуманітарної допомоги, будівельних матеріалів для проведення відновлення житлових будівель, які постраждали внаслідок бойових дій. Делегацією обстежено близько 10 відновлених об’єктів – приватних житлових будинків у Корабельному районі м. Миколаєва та ознайомилися з процесом відновлення пошкодженого житла мешканців в Центральному районі м. Миколаєва.

Західні партнери залишились задоволені результатами проведених робіт та визнали необхідність подальшої підтримки м. Миколаєва. Вже сьогодні до міста надійшла чергова партія гуманітарної допомоги від ООН, яку буде спрямовано на відновлення об’єктів житлової та комунальної сфери пошкоджених російськими обстрілами.