Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв»: ОСББ «Дружба»

В рамках інформаційного Марафону житлових проектів «Теплий Миколаїв» ми презентуємо об’єкти житлової сфери, на яких відбуваються різні заходи з енергозбереження – заміна вікон, утеплення фасадів, модернізація систем опалення та освітлення.

Усі ці заходи стали можливими за рахунок компенсації «Теплих кредитів» відповідно до програми «Теплий Миколаїв».

Працівники Центру енергоефективності м. Миколаєва разом із представниками департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій відвідали ОСББ «Дружба», розташоване за адресою: вул. Галини Петрової, 7.

За словами директора Центру енергоефективності м. Миколаєва Юрія Гусакова, голова ОСББ відвідував семінари, які проводились у Центрі і вирішив скористатися можливостями програми «Теплий Миколаїв», оскільки на зборах жителів багатоквартирного будинку було вирішено, що самотужки бюджет ОСББ не зможе впоратися із заміною труб та кранів системи опалення.

Голова правління  ОСББ Олександр Фомін розповів, що ОСББ отримало кредит на заміну елементів системи опалення на суму 12 тисяч гривень.

«Сума зовсім невелика. Але, завдяки програмі «Теплий Миколаїв» та Центру енергоефективності, жителі нашого будинку зробили перші кроки до його енергомодернізації і вже маємо реальні результати з економії», — повідомив голова ОСББ.