Марафон житлових проектів «Теплий Миколаїв»: ОСББ «Адм. Макарова 14»

В рамках інформаційного Марафону житлових проектів «Теплий Миколаїв» ми презентуємо об’єкти житлової сфери, на яких відбуваються різні заходи з енергозбереження – заміна вікон, утеплення фасадів, модернізація систем опалення та освітлення.

Усі ці заходи стали можливими за рахунок компенсації «Теплих кредитів» відповідно до програми «Теплий Миколаїв».

Працівники Центру енергоефективності м. Миколаєва разом із представниками департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій відвідали невеличке ОСББ «Адм. Макарова 14», до якого входить всього 12 квартир.

За словами директора Центру енергоефективності м. Миколаєва Юрія Гусакова, голова невеличкого ОСББ, яке об’єднує лише 12 квартир, відвідував семінари, які проводились у Центрі і вирішив скористатися можливостями програми «Теплий Миколаїв», оскільки на зборах жителів було вирішено, що самотужки бюджет ОСББ не зможе впоратися із заміною системи освітлення.

Голова правління ОСББ Володимир Ключник розповів, що ОСББ отримало кредит на заміну системи освітлення на суму 130904,11 грн.

«Сума, здається, невелика. Але, завдяки програмі «Теплий Миколаїв» та Центру енергоефективності, жителі нашого будинку зробили перші кроки до його енергомодернізації і вже маємо реальні результати з економії», — повідомив голова ОСББ.