Миколаївцям вже відшкодували більше 2,3 млн гривень за «теплими» кредитами

Сьогодні у Миколаївській міській раді пройшло чергове засідання комісії з розгляду питань відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами на впровадження заходів з енергозбереження.

В ході засідання члени комісії розглянули документи та затвердили розмір компенсації кредиту заявникам, які вирішили вжити заходів щодо енергомодернізації своїх будинків.

На засіданні комісії були присутні депутати Миколаївської міської ради Владислав Єнтін та Олексій Лєпішев.

Комісія розглянула запит позичальників — фізичних осіб, які отримали кредит у ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» на встановлення вікон, встановлення обладнання і купівлю матеріалів для проведення робіт з теплоізоляції зовнішніх стін на суму 230979,00 грн.

Окрім того, одноголосним рішенням члени комісії затвердили реєстр позичальників — фізичних осіб, які отримали кредит у філії Миколаївського обласного управління АТ «Ощадбанк» на придбання вікон, балконних дверей та відповідного додаткового обладнання і матеріалів до них на суму 536192,58 грн.

Як зазначив заступник Миколаївського міського голови з енергоефективності Олександр Омельчук, загальна сума відшкодування відсоткових ставок або частини тіла кредиту за період з 02.08.2017 р. по 8.12.2017 р. склала 2305 827,39 гривень.