Миколаївці очікують на результат: керівник департаменту енергетики проінспектував об’єкти соціальної сфери

Керівник департаменту енергетики Володимир Алєксєєв провів зустрічі на кількох об’єктах, де Департаменту в цьому році необхідно виконати (а десь закінчити розпочаті) роботи.
Такі виїзди на об’єкти до початку і під час робіт будуть постійними, про що ми обов’язково будемо інформувати миколаївців.
Зараз, під час пандемії, найважливіші об’єкти — це, зрозуміло, лікарні, тому в першу чергу Володимир Алєксєєв завітав до Міської лікарні №1 на вулиці 2 — Екіпажній (Володарського), та Міської лікарні №5 (Корабельний район). Саме ці заклади в «ковідному» переліку НСЗУ. В лікарні №5 разом з в.о. директора Департаменту була депутат міськради Наталія Горбенко, обрана від Корабельного району. Наталя Олексіївна відома як один з найактивніших представників депутатського корпусу ось уже другу каденцію, тому ми вдячні їй за сприяння.
«Я всього кілька днів як приступив до роботи, але, звичайно, відчуваю величезну відповідальність.Часу у нас мало, а встигнути потрібно дуже багато. Миколаївці чекають від нас результату. Але сказати, що я не впевнений в собі або в успіху буде неправильним. Навпаки, я люблю працювати в ситуації, коли кожна хвилина має значення, це мотивує! » — зазначив керівник Департаменту.