Навчальний тренінг для громад-підписантів європейської ініціативи «Угода мерів-Схід» на тему: «Посилення ролі комунікації на рівні підписантів»

30-31 жовтня у м. Житомир відбувся 2-денний навчальний тренінг для громад-підписантів європейської ініціативи «Угода мерів-Схід» на тему: «Посилення ролі комунікації на рівні підписантів» для енергоменеджерів та фахівців з комунікації об’єднаних територіальних громад України.

На тренінгу разом з національним експертом проєкту ЄС «Угода мерів – Схід» Оксаною Кисіль були розглянуті питання формування комунікаційної політики та залучення стейкхолдерів і молоді до кліматичної та енергетичної політики, формування контент-планів. Також обговорювали питання комунікації у досягненні цілей проєкту «Угода мерів-Схід» спільно з журналістом інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Ніною Яворською та інструменти залучення зацікавлених сторін.

    Угода мерів — Схід (CoM East) — це проєкт, який фінансується Європейським Союзом, націлений на об’єднання місцевих, регіональних та національних органів влади країн Східного партнерства в їх прагненні розвивати регіональну політику на основі принципів сталої енергії, посилення енергетичної безпеки та підтримку глобального руху в боротьбі зі змінами клімату.