ОСББ міста Миколаєва продовжують відбудову власних будинків за програмою «ВідновиДім» від державного Фонду енергоефективності.

     ОСББ міста Миколаєва продовжують відбудову власних будинків за програмою «ВідновиДім» від державного Фонду енергоефективності.
     Метою програми «ВідновиДім» є фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації проти України.
Як взяти участь у програмі «ВідновиДім»?

ЕТАП 1:

КРОК 1. ОСББ має провести обстеження пошкодженого внаслідок військових дій багатоквартирного будинку (об’єкта відновлення) та отримати звіт з технічного обстеження.
КРОК 2. Провести загальні збори співвласників ОСББ/засідання правління, ухвалити рішення про відновлення пошкодженого багатоквартирного будинку та про участь у Програмі (у порядку, визначеному Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» від 29 листопада 2001 року № 2866-III).
КРОК 3. Проектувальник на замовлення ОСББ має скласти дефектний акт чи проектні рішення з кошторисами, на основі яких буде розрахована договірна ціна та укладений договір з підрядником.
КРОК 4. ОСББ має вибрати підрядника(ів) робіт та/або постачальника(ів) матеріалів і обладнання, укласти з ним(и) договір (договори).
КРОК 5. ОСББ вибирає банк-партнер Фонду для співпраці та відкриває в ньому рахунок.
КРОК 6. ОСББ оформлює і подає до Фонду Заявку на отримання гранту (за формою згідно з Додатком № 1 до Грантового договору) та супровідні документи до неї.

ЕТАП 2:

КРОК 1. ОСББ виконує всі роботи за проектом в межах участі у Програмі.
КРОК 2. ОСББ подає до Фонду Заявку про завершення робіт (за формою згідно з Додатком № 2 до Грантового договору) та супровідні документи до неї (відповідно до Переліку документів ОСББ в межах участі у Програмі «ВідновиДІМ» і порядку їхнього подання).
КРОК 3. Якщо Заявка про завершення робіт буде схвалена, ОСББ отримає від Фонду:
—         повідомлення про схвалення Заявки;
—         другий транш гранту — на рахунок ОСББ у банку-партнері.

Для отримання консультацій звертайтесь за адресою: вул. Спаська, 75 А, 4 поверх, каб. 404.
Контакти: +380955516801 Тетяна
                      +380506154799 Валентина