Програма «Партнерство для сталого відновлення України»

Чеський фонд екологічного партнерства у співпраці з українськими партнерами ГО «Екосфера» та ГО «Екоклуб» створив проєкт присвячений енергонезалежності та відновлюванню енергетики в українських громадах. Фонд оголошує набір учасників для реалізації проєкту «Партнерство для сталого відновлення України». Участь в проєкті можуть приймати енергоменеджери, представники органів місцевого самоврядування , представники неурядових державних організацій або малого та середнього бізнесу, громадяни, які зацікавлені у висвітленні рішень спрямованих на стале відновлення.
Мета проєкту: відновлення енергетики та впровадження енергоефективних рішень, розширення енергетичного потенціалу України, сприяння сталому розвитку на місцевому та регіональному рівнях шляхом зміцнення багатостороннього партнерства та реалізації пілотних проектів, спрямованих на вирішення енергетичних та екологічних проблем.
Протягом стажування надається практичний огляд найкращих доступних рішень у сферах:
Енергонезалежність та відновлювана енергетика;
Стале будівництво та реконструкція будівель та інфраструктури , адаптація до зміни клімату;
Очищення питної води та стічних вод;
Управління відходами.
Програма пропонує перевірену модель тижневих стажувань, з метою ознайомлення та передачею досвіду суб’єктів господарювання , державних чи комунальних підприємств або окремих проєктів сталого розвитку, які було реалізовано в Чеській Республіці,а також успішні кейси в сфері енергетики.
Такий обмін досвідом посилить спроможність місцевих лідерів вже зараз розпочати підготовку проєктів для сталого відновлення України та модернізації ключових інфраструктурних об’єктів, які генерують енергію, тепло та забезпечують населення чистою питною водою.
Пропонуємо для всіх зацікавлених -реєструйтесь за посиланням — https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeu3Q…/viewform…
та отримайте можливість взяти участь у стажуванні.