«Теплий дім»: Олександр Омельчук вручив сертифікати слухачам курсів з енергомодернізації

Наприкінці вересня у Центрі енергоефективності м. Миколаєва стартували курси для представників ОСББ, учасники яких отримували знання про необхідні етапи і фінансові можливості енергомодернізації багатоповерхових будинків завдяки програмі «Теплий Миколаїв».

Сьогодні, 18 жовтня, відбулося останнє заняття курсів.

«У нас протягом місяця проходили курси з енергоефективності. Це — традиційний захід Центру енергоефективності м. Миколаєва, в рамках якого сьогодні сертифікати отримують слухачі четвертої хвилі. Курси ми почали проводити для того, щоб дати головам ОСББ найповнішу інформацію про те, як можна енергомодернізувати багатоповерхівку і, тим самим, зменшити комунальні платежі. Такі можливості перед ними відкриває «Теплий Миколаїв». Жителі ОСББ завдяки цій програмі мають змогу замінити вікна на енергоефективні, замінити систему електопостачання та опалення, а також утеплити будинок», — розповів заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук.

Віце-мер наголосив на тому, що курси проходять на постійній основі, адже всім головам ОСББ хочеться економити на платіжках та анонсував, що незабаром стартує п’ята хвиля курсів з енергоефективності «Теплий Дім».

Олександр Омельчук вручив слухачам курсів сертифікати та методичні рекомендації, розроблені працівниками Центру енергоефективності.

      

Голова кількох миколаївських ОСББ Юрій Євдокімов відзначив важливість таких курсів для людей, які керують об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків.