У День вишиванки відбулася робоча зустріч з ректором інституту ЧНУ імені Петра Могили Леонідом Клименко

У День вишиванки 18 травня відбулася робоча зустріч колективу департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради на чолі з директоркою Аллою Луцькою з ректором інституту ЧНУ імені Петра Могили Леонідом Клименко, заслуженим діячем науки та техніки України, доктором технічних наук, професором та завідувачкою кафедри екології, докторкою біологічних наук, професором ЧНУ імені Петра Могили Григор’євою Людмилою Іванівною.

В ході зустрічі були освітлені напрямки роботи  та цілі департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради,  обговорені питання виконання плану дій сталого економічного розвитку в умовах зміни клімату, зокрема скорочення викидів парникових газів (СО2) в атмосферу. Також сторони обговорили перспективу взаємодії у питаннях подальшого планування та корегування, виконання заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку м. Миколаєва в умовах зміни клімату.

Також під час зустрічі говорили про необхідність забезпечення сталого комунікативного зв’язку між установами та громадськістю, організації та проведення  спільних заходів в майбутньому.