У Миколаєві урочисто відкрили міський Центр енергоефективності

Сьогодні, 18 грудня, у Миколаєві урочисто відкрили міський Центр енергоефективності.

У заході взяли участь заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук, заступник директора Департаменту технічного регулювання енергоефективності Держенергоефективності Роман Марецький,  директор Центру енергоефективності м. Миколаєва Юрій Гусаков, депутати Миколаївської міської ради, голови місцевих ОСББ.

У своєму вітальному слові заступник директора Департаменту технічного регулювання енергоефективності Держенергоефективності Роман Марецький відзначив, що Миколаїв робить значні кроки у питанні енергоефективності, чим значно випереджає Одесу та Херсон:

«Миколаїв робить значні кроки в сфері енергоефективності, цю діяльність ми бачимо. Хочу вам сказати, у вашому регіоні ви випереджаєте Одесу та Херсон. Сподіваюсь, що так буде й надалі», – заявив Марецький.

 

За словами віце-мера Олександра Омельчука, сьогоднішня подія – великий крок назустріч миколаївцям:

«Центр енергоефективності стане платформою для громадськості та представників ОСББ, які зможуть ознайомитися з технологіями впровадження енергоефективних заходів в житловому секторі», – розповів віце-мер.

Як повідомив директор Центру Юрій Гусаков, фахівці установи надаватимуть пересічним громадянам рекомендації щодо найефективніших способів зменшення енергоспоживання та економії на комунальних послугах, а також консультуватимуть ОСББ та ЖБК щодо реалізації проектів термомодернізації багатоповерхівок та пошуку джерел фінансування.

У Центрі також діятиме виставка енергоефективних матеріалів та рішень, які підходять як для приватних господарств, ОСББ так і для підприємств.

Центр енергоефективності розташований за адресою: вул. Адмірала Макарова, 42-А.

Телефони для консультацій: (0512) 50-01-02 , 050-191-50-99, 067-324-55-20.