Ще одне ОСББ модернізувало будинок по програмі «Енергодім»

 

У межах пакету «А» (легкий) заходів Програми «Енергодім», який вибрало ОСББ «Провулок Першотравневий, 63», у будинку провели встановлення ІТП з погодозалежним електронним блоком регулювання температури, встановили вузол комерційного обліку тепла та теплоізоляцію трубопроводів системи опалення та встановлення автоматичних (балансувальних) клапанів.
Голова правління ОСББ «Провулок Першотравневий, 63» Світлана Гонтаренко зазначає : «Нам довелось спільно приймати складні рішення та вивчати багато технічних питань, але водночас, це нас згуртувало і ми досягли результату, який того вартий, а саме, економії енергії до 30%».
Програма діє на всій території України, окрім тимчасово окупованих територій та населених пунктів, на території яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження, а також населених пунктів, що розташовані на лінії розмежування, перелік яких встановлюється у передбаченому чинним законодавством України порядку. Заявки на Участь за цією Програмою приймаються до 31 грудня 2023 року.