1 червня на Соборній площі у Миколаєві відкриється Казкове містечко

Усміхнені й щасливі діти. Хіба є щось більш важливе на цій землі?

Спеціально до Дня захисту дітей на головній площі Миколаєва працюватиме незвичне містечко. Усі дитячі активності відбудуться в рамках виставки-форуму «PRO ‒ ефективність 3.0».

В цій статті ми розкажемо, чому дітям усіх вікових категорій потрібно прийти 1 червня на Соборну площу.

Відчуй себе ліліпутом.

Навіть, якщо ваші діти не читали «Мандри Гулівера», їм сподобаються роботи-гіганти, які розважатимуть гостей виставки. До речі, цими монстрами зсередини керують справжні люди.

Збудуй будинок своєї мрії.

Житло з дешевим опаленням, сучасним освітленням, енергоефективними вікнами і комфортними умовами проживання ‒ мрія кожного дорослого. Наш челендж «Збудуй будинок своєї мрії» має на меті долучити дітей до проблем, з якими вони так чи інакше зіткнуться, коли виростуть.

На практиці це виглядатиме так: дітям запропонують побудувати двометровий будинок з кубиків і розкажуть, якою має бути справжня енергоефективна будівля.

Найбільш активні учасники челенджу отримають подарунки від організаторів.

Парк сміттєвого періоду

Сміття ‒ глобальна проблема людства. Нещодавно його знайшли навіть у Маріанському жолобі ‒ найглибоководнішій западині у світі.

Метою конкурсу «Парк сміттєвого періоду», який ми оголосили серед творчих навчальних закладів міста, є привернення уваги до вищеназваної проблеми, а також до необхідності правильного управління відходами та роздільного збору сміття.

1 червня на Соборній площі можна буде побачити декілька відомих представників доісторичної цивілізації. Яких саме, і хто виграв у конкурсі ‒ про це усі охочі дізнаються безпосередньо на виставці.

Розкриємо маленький секрет: виявилося, що динозаври дуже полюбляють селфитися з людьми. Приходьте, вони чекатимуть на вас!

Традиційні надувні гірки та батути

Що тут скажеш? Улюблена тема наших малят і обов’язковий must-have на будь-якому дитячому заході.

Вони точно будуть 1 червня на Соборній площі!

Тематичні конкурси та ребуси

Відомо, що найкращий спосіб донести до дитини будь-яку інформацію ‒ це гра.

Організатори виставки підготували конкурси та ребуси, які у веселій та жартівливій формі розкажуть дітям і підліткам про такі серйозні речі, як енергоефективність та альтернативна енергетика.

Отже, запрошуємо 1 червня на Соборну площу дітей будь-якого віку. Головне, щоби вони любили грати, розважатися, фоткатися і їсти морозиво!