25.04.2023р. відбулася робоча зустріч з керівником комунального підприємства Миколаївської міської ради «Парки»

З метою підтримки європейських ініціатив, спрямованих на скорочення викидів в атмосферу вуглекислого газу, м. Миколаїв приєднався до ініціативи Європейської комісії зі сталого розвитку міст «Угода мерів» (Covenant of Mayors). Угода мерів – це ініціатива, спрямована на сталий енергетичний розвиток та адаптацію до зміни клімату. На даний час «Угоду мерів» підписали вже більше 150 міст України. Вони беруть добровільні зобов’язання знизити викиди СО2 на 30% до 2030 року.

25.04.2023р. відбулася робоча зустріч начальника відділу з питань координації енергетичних підприємств департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Дениса Медведєва з керівником комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївські парки» Дмитром Чучмаєм.

В ході зустрічі були обговорені питання виконання плану дій сталого економічного розвитку та клімату, зокрема скорочення викидів парникових газів (СО2) в атмосферу та озеленення територій міста Миколаєва.