27.03.2023 р. відбулась чергова зустріч з представниками ОСББ

Підпорядкована департаменту енергетики, енргозбереження та запровадження інноваційних технологій КУ ММР «Центр енергоефективності м. Миколаєва» продовжує роботу по програмі державного фонду енергоефективності «ВідновиДім».

27.03.2023 р. відбулась чергова зустріч з представниками ОСББ. В ході зустрічі було надано відповіді на основні питання щодо пошкоджень житлових будинків та шляхи їх компенсацій по зазаначеній програмі.

Нагадуємо, що  програму спрямовано на фінансування будівельних робіт з відновлення будівель ОСББ, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації проти України. Учасниками Програми можуть стати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), що створені та діють відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» (№ 2866-III від 29 листопада 2001 року).

Фінансування за Програмою надається виключно на витрати, пов’язані з виконанням таких видів робіт (послуг):

  • заміна або ремонт пошкоджених світлопрозорих огороджувальних конструкцій (віконних блоків або/та блоків балконних дверей, зовнішніх дверей);
  • ремонт пошкоджень фасадів будівлі;
  • ремонт пошкоджень покриття будівлі;
  • ремонт пошкодженого обладнання дахових котелень та інженерних мереж.

Для детальної консультації звертайтесь за адресою : вул. Спаська 75А, 4 поверх, 404 каб. або пишіть в телеграм канал https://t.me/ecentrmk.