8 серпня 2023 року відбулось засідання робочої групи з розробки впровадження експериментальної системи енергетичного менеджменту в бюджетних установах м. Миколаєва

8 серпня 2023 року відбулось засідання робочої групи з розробки впровадження експериментальної системи енергетичного менеджменту в бюджетних установах м. Миколаєва під головуванням першого заступника міського голови Віталія Лукова.

На засіданні обговорювались питання основних цілей та напрямків діяльності системи енергоменеджменту Миколаївської територіальної громади.  Під час зустрічі  було презентовано «Загальну концепцію та методику «SmartCity». Голова робочої групи зазначив важливість поетапної модернізації діючої системи системи енергоменеджменту та необхідність переходу з існуючої наразі онлайн системи енергомоніторингу «UMUNI», яка передбачає ручне введення даних на більш сучасні моделі енергомоніторингу, які пропонують автоматизовану дистанційну передачу даних з кожного лічильника.

Було досягнуто домовленостей щодо впровадження експериментальної моделі дистанційної передачі даних шляхом її випробування в закладах бюджетної сфери.