Вознесенськ переймає досвід Миколаєва в впровадженні ЕСКО-механізму

8 травня 2018 року відбувся офіційний візит представників департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради до міста Вознесенськ.

Зустріч відбулась в рамках домовленостей, що були досягнуті під час проведення IV Форуму енергоефективного партнерства в м. Києві.

Під час візиту було обговорено питання передачі передового досвіду Миколаєва в сфері залучення інвестицій за ЕСКО-механізмом.

Заступник директора департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Андрій Слободяник зазначив, що наше місто завжди готове поділитися досвідом, оскільки підвищення енергоефективності – це загальнодержавне завдання.

«Ми готові підставити плече і допомагати вашому місту в питанні впровадження ЕСКО-механізму в бюджетній сфері», — заявив Андрій Слободяник.

Віталій Луков, в свою чергу, відзначив суттєві досягнення Миколаєва на шляху енергозбереження та подякував за підтримку.

«Я вважаю, що зараз у Миколаєві сформувалась саме та команда, яка дійсно піклується питаннями енергозбереження в місті, бачу, що ви впевнено крокуєте вперед і досягнете значних результатів», — повідомив мер.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.